
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
4
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder-
0 kg
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 paket dippmix, t ex holiday eller ranch
- 2 tomater
- 1 rödlök
- 400 g köttfärs
- 150 g riven ost, gärna Tex Mex
- 4 tortillabröd
-
25 g
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
- 50 g grönsallad
- 0 kg salt och svartpeppar
- 0 kg ketchup
Dela recept
Instruktioner
- Blanda crème fraiche och dippmix och ställ kallt.
- Skär tomaten i skivor. Skala och skiva rödlöken.
- Blanda köttfärsen med osten. Salta och peppra. Tryck ut färsen på ytan av fyra tortillas med fuktade händer.
- Stek tortillan en i taget i en stekpanna med lite smör. Tryck till tortillan med handen eller en stekspade så att färsen blir välstekt. Stek i några minuter. Vänd, sänk värmen och stek en stund tills tortillan får lite färg. Upprepa med alla tortillas.
- Fyll de färdiga tortillorna med sallad, tomat och rödlök. Ringla över dipp-såsen och ketchup för sås. Vik ihop.
Till recepten
Dela recept