
Förberedelsetid
Aktiv
10 min
Passiv
20 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
- Ugn200°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 700 g laxfilé
- 400 g krossade tomater
-
200 g
Valio Laktosfri cream cheese vitlökValio laktosfri cream cheese är en krämig färskost med smak av vitlök. Passar utmärkt som…
- 80 g sardellfiléer
- 1 dl kalamataoliver, urkärnade
- 0 kg salt och svartpeppar
Servering
- 2 salladslökar, strimlade
- ½ dl kapris eller bärkapris
- 0 kg bröd och pasta, gnocchi eller potatis
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200°C.
- Lägg laxfilén i en ugnsform. Krydda med salt och peppar.
- Blanda tomater och färskost i en bunke. Hacka sardellerna och oliverna fint och blanda ner. Krydda med salt och peppar och häll blandningen över fisken.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter tills fisken är färdig.
- Toppa med salladslök och kapris.
- Servera med bröd och pasta, gnocchi eller potatis.
Till recepten
Dela recept