Valio Oddlygood® Protein - Havrebaserat mellanmål med protein

Valio Oddlygood® Protein - Havrebaserat mellanmål med protein

Ett år efter lanseringen av den havrebaserade produktserien Oddlygood® utökas nu sortimentet ytterligare. Tack vare det stora intresse som idag finns kring växtbaserad kost har Oddlygood® letat sig in i många hem och blivit ett självklart livsmedel i vardagen. Havrebaserad gurt finns nu i flera nya smaker, i större 1-liters förpackningar och mindre förpackningar lagom till mellanmålet. 

 

Havrebaserad gurt

Med dagens medvetenhet om hälsa och miljö är det många som föredrar växtbaserad kost. Havredrycker har blivit ett alternativ till mjölk och yoghurt ersätts i många fall av gurt. När gurt först presenterades som ny produkt på den svenska marknaden blev det snabbt en favorit hos de som gillar yoghurt men som föredrar mjölkfri, laktosfri eller vegansk kost. I och med Valios senaste produktsläpp finns nu två nya goda smaker av gurt (1kg) i butikerna: naturell och blåbär. 

 

Nyttigt mellanmål att ta med

Valios havrebaserade gurt i bägare (150g), som tidigare funnits i smakerna hallon och mango, finns nu även med smak av skogsbär och exotiska frukter. Samtliga produkter innehåller levande bakteriekultur med Acidophilus och Bifidus och de nya smakerna innehåller även extra mycket protein. Ett utmärkt val för den som lever en aktiv livsstil och vill äta något lättsamt innan eller efter träning. För de som äter en vegansk kost eller för de som helt enkelt vill äta mer växtbaserat är gurt i bägare ett nyttigt och enkelt mellanmål att ta med i farten.

 

Vill du veta mer? Ta del av hela sortimentet från Valio Oddlygood®. 

 


Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar