Fortsätt till innehållet

Brand

Oddlygood®

Dyk ner i en galet god växtbaserad värld! Oddlygood® bjuder in dig till en smakrik resa i växtbaserad mat och dryck. Vi har en mission: att skapa produkter så goda att de inte ses som udda alternativ, utan som oemotståndligt frestande njutning för alla. Samtidigt vill vi peppa dig att omfamna ditt unika jag. Var dig själv! Våra produkter utmanar det vanliga, sprudlar av smak och bjuder på njutning i varje tugga. Inga ursäkter, inget lagom. Kom som du är, möt det udda och njut!

DRYCKER

Dags för en härligt len och skummig latte eller cappuccino? Eller kanske en riktigt fyllig smoothie? Det är lätt ordnat med våra havredrycker, mandeldryck eller sojadryck. Passar till allt från varma eller svalkande drycker, till dina favoriträtter och nybakade mästerverk.

GURTAR

Vem behöver egentligen yoghurt när det finns lika krämiga växtbaserade gurtar? Ja, oavsett om du gillar den naturell eller med smak av bär och frukt, har vi gurten för dig. Njut av dem som de är eller toppa med din egen granola och färska bär! Men smoothies då? Yes! Våra gurtar är som gjorda för det med.

MATLAGNING OCH BAKNING

En sak är säker, det har aldrig varit så här lätt och smarrigt att laga mat och baka med växtbaserade produkter. Men så har vi också låtit kockar med galet höga krav tycka till om smaken och egenskaperna. Så gå loss i köket med våra fylliga alternativ till vispgrädde, matlagningsgrädde och crème fraiche du med!

SKIVOR OCH RIVEN

Sugen på ost men utan att äta ost? Då har du kommit rätt! Våra växtbaserade alternativ kompromissar varken med smaken eller känslan. De smälter härligt på pizzan och hamburgaren och gör mackan helt oemotståndlig. Du kan välja mellan skivor och färdigriven och de klassiska smakerna Gouda, Cheddar, Mozzarella och Original.

LAGA OCH BAKA

Du behöver aldrig tumma på smaken eller konsistensen när du vill laga eller baka växtbaserat. Med våra alternativ till vispgrädde, matlagningsgrädde och crème fraiche får du lätt till en kanonmiddag på helt vegetabiliska produkter och råvaror. Till efterrätt förslår vi något sött och gott med våra Oddlygood Dessert som grund.