
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Erfaren kock
Recension
3
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 ägg
- 2½ dl vetemjöl
-
3½
Valio Laktosfri kefir grönt äppleValio kefir grönt äpple har en frisk och porlande konsistens. God att äta eller dricka…
- 1 msk strösocker
- ½ tsk salt
- 1 tsk bakpulver
Inkokta äpplen
- 2 syrliga äpplen
- 1 dl strösocker
- 2 dl vatten
- 4-6 myntastjälkar färsk mynta
- ½ tsk vaniljpulver (det går lika bra med 1 tsk vaniljsoc
Söt cream cheese-kräm
-
200 g
Valio Laktosfri cream cheese naturellValio laktosfri cream cheese är en naturell och krämig färskost som är god som pålägg…
- 1 msk florsocker
Dela recept
Instruktioner
Inkokta äpplen
- Skala och tärna äpplena.
- Koka upp socker och vatten i en kastrull, tillsätt vaniljpulver, myntastjälkar och de tärnade äppelbitarna.
- Låt allt koka upp och ta då kastrullen från plattan och låt svalna tills det är ljummet.
- Sila och blanda i hackad mynta.
Pannkakor
- Vispa ihop äggen med mjöl, kefir, socker, bakpulver och salt. Vispa tills smeten är jämn och klumpfri.
- Låt vila i 5 min.
- Värm en stekpanna med lite smör eller olja på medelvärme. Stek pannkakorna i valfri storlek tills de är gyllenbruna.
Söt cream cheese-kräm
- Vispa ihop cream cheese och florsocker med elvisp.
- Servera pannkakorna med inkokta äpplen och cream cheese-kräm. Toppa med myntablad.
Till recepten
Dela recept