Fortsätt till innehållet
Frittata med kyckling
Foodservice

Frittata med kyckling

Enkel och proteinrik Frittata. Passar lika bra till lunch som frukost eller middag. Servera med en enkel sallad eller rosta ett gott bröd till.

Frittata med kyckling

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder

INGREDIENSER


Instruktioner

  1. Vispa ihop mjölk och matgrädde med ostcréme.
  2. Vispa ned äggen.
  3. Vänd ner kycklingkött, strimlade rotsaker, purjolök och spenat. Smaka av med salt och peppar.
  4. Smörj blecken med lite olja. Slå i äggblandningen.
  5. Grädda i 175°C ca 20 minuter.
  6. Skär i bitar och servera gärna med t ex bladspenat eller en sallad.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.