Fortsätt till innehållet
Löjromschips med crème fraiche, rödlök och dill

Löjromschips med crème fraiche, rödlök och dill

Krispiga löjromschips toppade med krämig crème fraiche och dill. En snabb förrätt med maximal smak.

Löjromschips med crème fraiche, rödlök och dill

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 1 påse, salta chips
  • 2 dl
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%
    Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
    Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12% 200 g
  • 100 g röd stenbitsrom eller löjrom
  • ½ finhackad rödlök
  • 0 kg färsk dill, finhackad

Instruktioner

  1. Lägg ut chipsen på ett stort fat eller en bricka.
  2. Klicka på lite crème fraiche på varje chips.
  3. Toppa med löjrom och strö över hackad rödlök och dill.
  4. Servera direkt.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.