Vegansk Mac’n’cheese

Vegansk Mac’n’cheese

Vegansk Mac’n’cheese

Vegansk Mac’n’cheese

Få saker är så gott som krämigt stuvade makaroner. Lägg till riven ost som gör allt till en smältande mac'n'cheese. Här är beviset för att växtbaserad mat kan vara lika fantastisk comfort food som något annat. Du behöver bara riktigt bra alternativ till mjölk, grädde och ost och allt blir superenkelt.

4 Portioner
30 min
11 rating

Ingredienser4 Portioner

5 dl
Makaroner
2 msk
Mjölkfritt smör
½ dl
Vetemjöl
2 dl
2 dl
150 g
½ tsk
Salt
½ tsk
Vitpeppar
2 krm
Muskotnöt, riven

Gör så här

  1. Koka makaronerna enligt anvisningarna på paketet.
  2. Smält smöret i en kastrull. Vispa ner vetemjölet och låt bubbla på i 1 minut.
  3. Vispa ner lite havredryck och Easy Cooking i taget tills du har en slät sås utan klumpar. Låt puttra under ständigt vispande tills stuvningen tjocknar något.
  4. Ta kastrullen från plattan och rör ner osten. Rör om tills den smälter.
  5. Smaka av med salt, vitpeppar och muskotnöt.
  6. Vänd ner de kokta makaronerna i stuvningen.
  7. Servera din Mac'n'cheese direkt!

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.