Fortsätt till innehållet

Nachotallrik

Den här nachotallriken är trevlig att servera på fest eller kalas. Den går snabbt att förbereda och räcker till många gäster. Den smakar gott varm, men är lika god ljummen, vilket gör att rätten är perfekt att förbereda innan gästerna kommit.

Nachotallrik

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 400 g nachochips
  • 400 g kyckling, stekt eller grillad
  • 3 dl paprika
  • 4 dl tomatsalsa
  • 2 dl riven ost
  • ½ dl färsk koriander, hackad

Tillbehör


Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 °C
  2. Bred ut nachochipsen på en ugnsplåt. Varva kycklig, hackad paprika, hälften av salsan och ost ovanpå.Grädda i mitten av ugnen i 5-8 minuter.
  3. Plocka ut plåten och strö över koriandern.
  4. Servera tillsammans med crème fraiche, salsa och riven ost. Guacamole är också väldigt gott att ha till.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.