Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
15 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
- Ugn225°C
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 250 g spiralpasta
- 100 g shiitakesvamp
- 1 gul lök
- 2 vitlöksklyftor
- 50 g babyspenat
- 1 tomatsås till pasta, burk
- 75 g Valio Oddlygood® Veggie grated
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225°C.
- Förkoka pastan i saltat vatten, lämna litet tuggmotstånd.
- Skiva svamparna. Skala och finhacka löken och vitlöksklyftorna. Fräs löken och svampen i olja i en stekpanna tills de mjuknar, ca 10 minuter. Rör ner spenaten. Salta och peppra.
- Blanda pasta, svamp och tomatsås och lägg i en ugnsform. Strö över osten.
- Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.