Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 5 dl kantareller
- 50 g gul lök
- 1 grönsaksbuljongtärning
- 1 msk oliv- eller rapsolja
- 6⅔ dl spaghetti
- 1 dl vitt vin
- 1 tsk grönpeppar
-
5 dl
Valio Laktosfri matgräddeValio laktosfri matgrädde kan användas i varm matlagning såsom soppor, såser och ugnsrätter. Tål långvarig…
- ½ msk soja
- 1 nypa salt och svartpeppar
- ½ kruka timjan, färsk
- ½ kruka persilja, färsk
- 50 g riven ost
Dela recept
Instruktioner
- Rensa svampen. Skala och finhacka löken.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
- Stek svamp och lök i oljan i en stekpanna ca 10 minuter tills löken mjuknat. Tillsätt vin, grönpeppar, matgrädde, fond och soja och koka i några minuter
- Smaka av med örterna, salt och peppar.
- Servera med nykokt pasta och toppa med riven ost!
Till recepten
Dela recept