Oddlygood® Veggie - Veganskt alternativ till ost

Oddlygood® Veggie - Veganskt alternativ till ost

Oddlygood Veggie på vegansk pizza

Finns det något mer “svenskt” än ostmacka? I Sverige har vi en tradition av att äta bröd med smör och pålägg, till skillnad från i många andra länder där man använder brödet som en sista lösning för att få upp överbliven sås från tallriken. Vissa vanor är svåra att bryta, till exempel att byta ut frukostmackan mot något annat, och därför ser vi på Valio till att det finns något för alla. Av denna anledning har vi fokuserat lite extra på att ta fram växtbaserade produkter som gör gott för hälsan och för miljön. Vi syftar i detta fall på att vårt favoritpålägg - osten- nu har fått en vegansk kusin från växtriket!


Vegansk och växtbaserad kost

Valio vill finnas där som ett självklart val oavsett vilken typ av kost du äter, så är du en av många som valt en mer växtbaserad kost är du säkert redan bekant med produktserien Oddlygood®. Nu har den växtbaserade produktserien fått ett tillskott i form av Oddlygood® Veggie - ett veganskt alternativ till ost som finns i skivor och i riven form. Oddlygood® Veggie kan ses som ett substitut till ost i alla rätter som annars innehåller ost. Låt oss bidra med lite mer specifik inspiration till goda veganska rätter som innehåller Oddlygood® Veggie Slices eller Veggie Grated.

 

Vegansk burgare med Oddlygood Veggie Slices

 

Oddlygood® Veggie Slices

Vegansk hamburgare (bönburgare)

Vegansk toast (funkar även med grated)Oddlygood® Veggie Grated

Vegansk pizza

Vegansk lasagne

Vegansk ugnspasta

Vegansk grönkålsrisotto

Vegansk paj

Veganska quesadillas

 

Håll utkik på vår receptsida efter fler recept med Oddlygood® Veggie.

Vi på Valio önskar dig en smakrik sommar!


Lägg till ny kommentar

Valiobloggen

Hej och välkommen till Valios blogg. Detta är ett av många forum där vi tillsammans med dig vill inspirera, förmedla kunskap och berätta om nyheter.

RSS

Populära inlägg

Senaste från bloggen

Arkiv

Konsumentkontakt

Telefon 020 - 725 515
Öppettider: Vardagar 08:00 - 14:00
konsumentkontakt.valio.se


Populära avdelningar