
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängderApelsin- och chilisås
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 dl majonnäs
- 1 msk srirachasås
- 3 msk apelsinläsk t ex Fanta
- ½ vitlöksklyfta, finriven
- ½ cayennepeppar
- 0 kg salt och peppar
Kebab
- 200 g rödkål
- 2 tsk vitvinsvinäger
- 400 g kebabkött
- 4 pita-, liba eller tortillabröd
-
250 g
Valio Middagsmagi ostcrème cheddarMiddagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
- 200 g isbergssallad, strimlad
-
0 kg
Valio Laktosfri smörSmör gjort på färsk grädde och en nypa salt. Passar både matlagning och bakning. Smöret…
Dela recept
Instruktioner
Apelsin- och chilisås
- Rör ihop créme fraiche, majonnäs, sriracha och vitlök i en skål. Tillsätt apelsindryck och cayennepeppar. Smaka av med salt och svartpeppar. Ställ kallt. ?
Kebab
- Strimla rödkålen fint, lägg i en skål och massera in vinägern. Salta.
- Stek kebabköttet i en stekpanna med lite smör tills köttet fått fin yta.
- Värm bröden lätt i en torr panna eller i en ugn.?
- Bred ostcrème på bröden.?
- Lägg på sallad, rödkål och kebabkött. ?
- Ringla över såsen och rulla ihop till kebabrullar. ?
Till recepten
Dela recept