
Förberedelsetid
Aktiv
15 min
Passiv
10 min
Totalt
25 min
Svårighetsgrad
-
Nybörjarkock
Recension
0
stjärnor av fem
0 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gul lök, stor
- 4 hamburgerbröd, gärna brioche
- 300 g nötfärs
- 1 dl bostongurka
- 1 dl picklad rödlök
-
½ dl
Valio Middagsmagi ostcrème jalapeñoMiddagsmagi ostcrème jalapeño har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
-
½ dl
Valio Middagsmagi ostcrème cheddarMiddagsmagi ostcrème cheddar har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
-
½ dl
Valio Middagsmagi ostcrème tacoMiddagsmagi ostcrème taco har en god & fyllig ostsmak och en krämig konsistens. Den laktosfria…
-
0 kg
Valio smör normalsaltatVårt smör kärnar vi på traditionellt vis med färsk grädde och en nypa salt för…
- 0 kg salt och svartpeppar
Dela recept
Instruktioner
- Skala och skiva löken. Stek den mjuk i lite smör i en stor stekpanna. Lägg åt sidan.
- Stek bröden i lite av smöret tills de får fin färg.
- Forma färsen till 4 runda bollar, tryck ut dem till platta (smashed) burgare, gärna med hjälp av en hamburgerpress. Stek dem i en stor stekpanna med lite smör i några minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
- Lägg burgarna på undersidan av brödet, toppa med valfri ostkräm, bostongurka samt stekt och picklad lök.
Till recepten
Dela recept