Vegansk potatissallad

Vegansk potatissallad

Vegansk potatissallad

Den veganska potatissalladen får en fin fräschör av äpplet och den mustiga Dream Fraiche gör salladen krämig.

6 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser6 Portioner

1 kg
Potatisar
40 g
Purjolök
1 st
Syrligt äpple
35 g
Kapris (1 st)
1 paket
1 tsk
Grov dijonsenap
Salt
Malen svartpeppar

Gör så här

  1. Koka potatisen med skalet tills den är kokt. Kyl och skala den kalla potatisen.
  2. Hacka purjolöken och tärna det skalade äpplet. Blanda potatis, purjolök, äppeltärningar och avrunnen kapris i en skål.
  3. Blanda senapssalt och svartpeppar i Dream Fraiche. Lägg till dressingen i skålen och använd två skedar för att blanda salladen. Häll upp den färdiga salladen på ett serveringsfat och låt den stå i kylen en stund innan servering.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.