
Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 1 gul lök
- 1 tsk rapsolja
- 1 grönsaksbuljong
- 4 dl vatten
- 600 g frysta ärtor
-
1½ dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryckI Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
- 2 krm svartpeppar
- 2 krm salt
Pepparrotscreme
-
2 dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 dl pepparrot, finriven
Dela recept
Instruktioner
- Skala och finhacka löken.
- Fräs löken mjuk i lite olja i en kastrull på medelvärme, ca 5-10 minuter, utan att den tar färg.
- Tillsätt vatten, grönsaksbuljong och ärtor. Låt koka i ca 10 minuter.
- Mixa soppan slät med en stavmixer och tillsätt mjölken. Smaksätt med peppar och salt.
- Värm upp soppan igen.
- Blanda crème fraiche med pepparrot.
- Häll upp soppan i skålar och toppa med pepparrotscremen.
Till recepten
Dela recept