Fortsätt till innehållet

Sommarmat

Från grillpremiären till midsommarfirandet och sensommarens ljumma middagar utomhus – här hittar du recept för sommarens alla stunder!

Gör det som känns bra i magen

Tänk om vi alla utgick mer från vad som känns bra i magen. Det tror vi att världen skulle må bra av.

Overnight oats

Overnight oats är ett frukostfenomen som blivit väldigt populärt under se senaste åren. Här får du lära dig mer samt inspireras av våra favoritrecept.

Hur vi kan hjälpa till?

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på Valio Sverige AB. Vår telefonväxel håller öppet mån till tors 08:00 – 17:00 och fredagar 08:00 – 16:00

Konsumentkontakt

Har du funderingar eller frågor om våra produkter är du välkommen att höra av dig. Använd gärna vårt formulär för återkoppling, så lovar vi att återkomma så snart vi kan! Du når oss även via telefon om du hellre önskar det.

Karriär

På Valio arbetar vi tillsammans för att göra livet bättre. Vår 100 år långa historia har format oss till det vi är idag; ett värderingsstyrt bolag där kund- och konsumentfokus, ansvar, förnyelse och samarbete guidar vårt arbete. Genom att bli en del av Valio, delar du vår vision om att vara det mest innovativa mejeri- och matföretaget i världen.

Foodservice

Kontakta gärna oss med frågor eller önskemål kring våra produkter för storkök eller recept. Det går också bra att tinga eller maila våra säljare som finns till hands för att hjälpa dig.