Potatisgratäng med vitlök och Oddlygood Easy Cooking, svart vitlöksbiff och rödvinssås med torkad skogssvamp. En härligt smakrik varmrätt som är perfekt när du vill bjuda familj och vänner på något riktigt gott.
Potatisgratäng | |
---|---|
1 kg | Fast potatis |
1 st | Gul lök |
2 st | Vitlöksklyftor |
5 dl | |
1 krm | Salt |
1 krm | Svartpeppar |
Svart vitlöksbiff | |
1 st | Gul lök |
1 st | Vitlöksklyfta |
4 st | Svart vitlök (klyftor) |
1 tsk | Kinesisk soja |
1 msk | Svampfond |
1 tsk | Dijonsenap |
1 msk | Rapsolja |
1 tsk | Sirap |
400 g | Vegansk färs, formbar |
1 krm | Svartpeppar |
1 msk | Rapsolja till stekning |
Rödvinssås | |
1 st | Gul lök |
1 st | Vitlöksklyfta |
½ tsk | Torkad rosmarin |
½ dl | Torkad skogssvamp |
37 ½ cl | Rött vin |
2 ½ dl | Vatten |
1 ½ msk | Svampfond |
1 ½ tsk | Socker |
2 msk | Margarin |
1 tsk | Majsstärkelse |
1 krm | Salt |
1 krm | Svartpeppar |
Vitlöksfräst broccoli | |
250 g | Broccoli |
2 st | Vitlöksklyftor |
1 msk | Japansk soja |
1 tsk | Citronjuice, färsk |
1 msk | Rapsolja |
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.