Fortsätt till innehållet
Bananpannkakor med choklad och bär

Bananpannkakor med choklad och bär

Pannkakor är perfekt till frukost, lunch eller mellanmål. De här är glutenfria och fyllda med extra mycket protein från puddingen och äggen. Perfekt för den som tränar eller bara vill ha ett snabbt energirikt mål.

Bananpannkakor med choklad och bär

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • bananer
  • ägg
  • 4 msk rapsolja till stekning
  • 0 kg salt
  • 360 g
    Valio PROfeel® proteinpudding choklad
    Valio PROfeel® proteinpudding är ett gott och krämigt mellanmål med smak av fyllig choklad. Produkten…
    Valio PROfeel® proteinpudding choklad
  • 0 kg bär, färska eller frysta till servering

Instruktioner

  1. Mosa bananerna ordentligt med en gaffel. Blanda ner äggen ett och ett och smaksätt med lite salt.
  2. Stek på medelvärme i lite rapsolja.
  3. Stapla pannkakorna allt eftersom de blir klara. Bred chokladpudduing mellan varje lager.
  4. Servera med bär.
  5. Tips: Gör gärna lite mindre pannkakor då bananpannkakor inte håller ihop lika bra. Tillsätt gärna chiafrön eller havregryn för att få ännu nyttigare, och hållfastare pannkakor.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.