Förberedelsetid
Aktiv
30 min
Totalt
30 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 2 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 krm salt
- 2 dl oddlygood® ekologisk mandeldryck 1 l UHT, utan ti
- 3 msk neutral olja t ex rapsolja
- 1 dl växtbaserad hasselnötskräm
- 0 kg olja att steka i
Dela recept
Instruktioner
- Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål.
- Vispa ned mandeldryck och olja. Rör till en jämn smet.
- Hetta upp olja i en stekpanna på medelvärme. Häll ner cirka 1 msk av pannkakssmeten i stekpannan, ha på cirka 1 tsk hasselnötskräm och täck hasselnötskrämen med ca 1 msk smet till.
- Stek plättarna på båda sidorna tills de får en fin färg. Upprepa med resten av smeten.
Till recepten
Dela recept
Hitta fler recept!
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.