Fortsätt till innehållet
Påskdessert – Fyllda chokladägg

Påskdessert – Fyllda chokladägg

En god och enkel påskdessert med smak av både sött och salt.

Påskdessert – Fyllda chokladägg

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • chokladägg, t ex överraskningsägg
  • 2½ dl
    Valio Laktosfri vispgrädde
    Valio laktosfri vispgrädde kan användas i både varm matlagning, bakning och desserter. Ge smakerna i…
    Valio Laktosfri vispgrädde 35%  5 dl
  • 250 g dulce de Leche, karamelliserad mjölk
  • 100 g fudgebitar
  • 1 tsk flingsalt
  • 50 g mini Pretzels

Instruktioner

  1. Dela äggen försiktigt med en kniv.
  2. Vispa grädden lätt med en elvisp och rör ner dulce de lechen. Fyll grädden i en spritspåse.
  3. Tärna fudgen i mindre bitar och lägg några i botten av varje ägg.
  4. Spritsa ned kolagrädden och dekorera med de resterande fudge-bitar, mini-prezel och flingsalt.

Till recepten


Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.