Fortsätt till innehållet
Therese Lindgrens veganska nachotallrik

Therese Lindgrens veganska nachotallrik

Thereses enkla och goda tacomiddag kommer göra succé, både till vardag och fest. Gör den i micron för supersnabb tillagning, eller under ugnens grillgaller och toppa med vegansk crème fraiche, picklade lök, avokado och koriander. En skvätt lime blir fint till den som vill ha mer syra.

Therese Lindgrens veganska nachotallrik

Ingredienser

portioner

Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.

Läs mer om att ändra dosmängder
  • 2 dl vegofärs
  • 180 g nachos
  • 1 dl oddlygood® Veggie grated
  • 2 msk picklad rödlök
  • avokado, skivad
  • 1 kruka koriander
  • 4 msk oddlygood® Dream Fraiche
  • 0 kg salt och svartpeppar
  • 0 kg olja eller margarin till stekning

Instruktioner

  1. Lägg nachos på en tallrik i en ugnsfast form om du inte har någon microvågsugn.
  2. Stek vegofärsen i lite olja eller margarin ca 10 minuter. Krydda med salt och peppar.
  3. Lägg färsen på chipsen och strö över ost.
  4. Gratinera i micron i ca 30 sekunder eller i ugnen, 225° grill i ca 7 minuter.
  5. Toppa med picklad lök, skivad avokado, korianderblad, limeklyftor och några klickar Dream Fraiche.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.