Vegansk Pannacotta

Vegansk Pannacotta

Vegansk Pannacotta

En helt underbar efterrätt med riktigt lyxig känsla. Pannacottan kan toppas med en mängd olika bär, alltefter smak och tillfälle. Det här receptet är dessutom helt veganskt så att fler kan njuta.

8 Portioner
2 h
11 rating

Ingredienser8 Portioner

5 dl
1 dl
Gelésocker
1 tsk
Citronjuice
1 tsk
Vaniljpulver
50 g
Bär

Gör så här

  1. Blanda Oddlygood Easy Cooking med gelésocker, vaniljpulver och citronjuice.
  2. Koka upp i en kastrull på medelvärme och låt koka i 3 minuter under kraftig omrörning.
  3. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylskåpet 60 minuter.
  4. Häll upp i serveringsglas och låt stå i kylskåpet minst 60 minuter. Tiden beror på mängden pannacotta i glasen samt kylskåpets temperatur.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.