Vegansk ugnsbakad cheesecake

Vegansk ugnsbakad cheesecake

Vegansk ugnsbakad cheesecake

Vegansk ugnsbakad cheesecake

Gör enkelt denna goda ugnsbakade cheesecake med hjälp av Oddlygood Bake & Dessert vanilj.

8 Portioner
2 h
00 ratings

Ingredienser8 Portioner

Botten

150 g
Digestivekex
50 g
Kokosolja
1 tsk
Kanel

Fyllning

600 g
1 dl
Florsocker
1 ½ msk
Potatismjöl
1 msk
Vaniljsocker
1 st
Citron (zest och juice)

Dekoration

2 dl
Färska bär

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Spänn fast ett bakplåtspapper på bottnen av en springform och klä sedan även sidorna av formen med bakplåtspapper.
  3. Krossa kexen, addera smält kokosolja och kanel och blanda ihop.
  4. Tryck ut kexblandningen i botten av formen.
  5. Blanda ingredienserna till fyllningen väl.
  6. Smaksätt med citronzest och citronsaft.
  7. Häll ner blandningen i formen.
  8. Grädda i ca 60 minuter.
  9. Låt svalna. Kakan är fortfarande lös när den tas ur ugnen, men stelnar när den svalnar.
  10. Servera kyld med bär

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.