KLARA, FÄRDIGA, DIPPA!

Färdig gräddfilsdipp - klar att njutas

Färdig gräddfilsdipp i två smaker - Sourcream & Onion och Ranch. Goda att dippa med chips och grönsaksstavar, och att använda som färdig kall sås till middagen. Enkelt och mångsidigt för de som snabbt vill ha något gott att njuta av till helg och vardags.

Färdig gräddfilsdipp

Valio Gräddfilsdipp finns i två goda smaker. Sourcream & Onion - med smak av gräddfil och lök. Ranch - med smak av tomat, röd paprika och mild lök.

Gräddfilsdipp är smaksatt gräddfil som inte kräver någon förberedelse för att avnjutas. Det är den perfekta produkten att ha hemma inför fredagsmyset eller för att använda som färdig kall sås för att piffa upp enkla vardagsrätter. De är självklart goda att dippa med chips och grönsaksstavar, och minst lika goda att använda som färdig sås till middagen!

Njut av gräddfilsdipp både hemma och på utflykten

Nu kan du äntligen på ett enkelt sätt njuta av dipp både hemma och på utflykten. Tack vare att dippen inte kräver någon förberedelse funkar det lika bra att köpa med sig den från mataffären på väg till den spontana picknicken eller till bjudmiddagen när tiden är knapp.

Packa picknickkorgen med Valios gräddfilsdipp Ranch och American tillsammans med valfritt tillbehör. Klara, färdiga, dippa!

Middagstips med dipp

Dippen är god att använda som färdig kall sås och passar till både kyckling, kött, fisk och grönsaker. Vad sägs om att testa American till grillning och amerikanska rätter, och Ranch som dressing till hamburgaren, tacomiddagen, rotfrukter i ugn eller som kall sås till laxen?

Gräddfilsdippen passar som sås till många rätter där gräddfil annars används tillsammans med kryddor som smaksättning. Hitta din favorit genom att testa dig fram!

Dippfavoriter

Det finns mycket som är gott att dippa. Det är vanligt att dippa potatischips och grönsaker som gurka och morötter, men våga tänka nytt! Här nedan har vi listat några av våra andra favoriter som passar perfekt ihop med gräddfilsdipp.

  • Grönkålschips
  • Äppelchips
  • Blomkål
  • Paprika
  • Bröd
  • Friterade tortillabröd
  • Nachos
  • Pommes frites

Gräddfilsdipp som tillbehör till måltiden

Gräddfilsdipp till måltiden adderar extra smak - snabbt och enkelt! Testa att byta ut övriga såser till dina kött-, kyckling-, fisk- och grönsaksrätter. Här ger vi förslag på rätter som blir kompletta med en smaksatt dipp som tillbehör!