
Förberedelsetid
Aktiv
20 min
Totalt
20 min
Svårighetsgrad
-
Matlagningsentusiast
Recension
5
stjärnor av fem
1 recensioner
Hur smakade det?
Till recepten
Ingredienser
Observera: Ändringen av dosmängden baseras på en teknisk beräkningsformel. Kalkylatorn kan konvertera måttet till gram för att ge den exakta mängden. Om nödvändigt, verifiera proportionerna av råvarorna från originalinstruktionerna. Ändring av doseringsmängd måste beaktas, t.ex. i stekpannans storlek och tillagningstiden. När du läser instruktionstexten, observera att texten inte ändras efter dosmängden.
Läs mer om att ändra dosmängder- 200 g pasta
- 250 g körsbärstomater
- 100 g grönkål
- 4 vitlöksklyftor
- ½ citron
-
2 dl
Valio Laktosfri mellanmjölkdryckI Valio laktosfri mellanmjölkdryck har vi låtit alla smaker, vitaminer och mineraler vara kvar -…
-
1½ dl
Valio Laktosfri lätt crème fraiche 12%Valio laktosfri lätt crème fraiche har en naturell, krämig, god och fyllig smak. Passar bra…
- 1 tsk lökpulver
- 1 krm citronpeppar
- 0 kg salt
Vid servering
- 0 kg parmesan, riven
Dela recept
Instruktioner
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen i saltat vatten.
- Skär bort den hårda stjälken från grönkålen och hacka den fint. Dela tomaterna om de är stora. Skala och finhacka vitlöken.
- Stek kålen i olja tillsammans med tomaterna. Tillsätt vitlöken och fräs lite till, pressa över saften från citronen.
- Tillsätt mjölk, crème fraiche, alla kryddor och koka ihop. Rör ner pastavattnet till en krämig sås. Lägg i pastan och smaka av med salt.
Vid servering
- Toppa med färskriven parmesanost.
Till recepten
Dela recept