Vegansk kladdkaka

Vegansk kladdkaka

Vegansk kladdkaka

Prova en underbart god vegansk kladdkaka som serveras med Oddlygood® Easy Whipping.

8 Portioner
45 min
00 ratings

Ingredienser8 Portioner

1 ½ dl
2 dl
mjöl
2 dl
strösocker
125 g
margarin
1 dl
kakao
1 krm
salt

Till serveringen

vaniljstång

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader och kläm fast ett bakplåtspapper i botten av en 27 cm springform. Smöra och bröa kanterna.
  2. Smält margarinet.
  3. Blanda ihop de torra ingredienserna i en skål.
  4. Blanda ner det smälta margarinet och Oddlygood® Easy Cooking i skålen.
  5. Häll smeten i formen och grädda i 18-20 minuter.
  6. Dela på vaniljstången och skrapa ur fröna.
  7. Vispa Oddlygood® Easy Whipping med vaniljfröna och servera.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.