Här är ett recept på en härlig vegansk rabarberpaj som kommer att glädja både smaklökar och sinne! Rabarbern tillför en syrlighet och kombineras perfekt med den knapriga och krämiga pajdegen där pricken över i:et blir att servera tillsammans med en vaniljvisp. Denna tillagas enkelt på en bakplåt!
3 msk | Krossade linfrön |
1 dl | Varmt vatten |
1 st | Valio Oddlygood® Greek-a-licious jordgubb |
1 ½ dl | Rapsolja |
1 msk | Äppelcidervinäger |
1 msk | Vaniljsocker |
4 dl | Socker |
4 dl | Vetemjöl |
½ tsk | Salt |
1 msk | Bakpulver |
600 g | Hackad rabarber |
1 ½ msk | Socker |
Vaniljvisp | |
---|---|
1 paket | |
1 msk | Socker |
1 msk | Vaniljsocker |
Sök olika recept på typ och läsa populära recept.