Veganska våfflor

Veganska våfflor

Veganska våfflor

Frasiga och helt växtbaserade våfflor som passar lika bra att servera som en lyxig frukost som lunch på helgen. De går hem hos både barn och vuxna. Toppas med vispad Easy Whipping och valfri favoritsylt eller färska bär!

4 Portioner
30 min
00 ratings

Ingredienser4 Portioner

50 g
Mjölkfritt margarin
2 ½ dl
2 dl
Vetemjöl
½ tsk
Salt
1 msk
Strösocker
1 tsk
Bakpulver
3 dl

Gör så här

  1. Smält margarinet i en kastrull och låt svalna till rumstemperatur.
  2. Vispa ihop övriga ingredienser med det smälta margarinet i en skål.
  3. Grädda våfflorna i våffeljärn, beräkna ca 1 dl smet per våffla.
  4. Vispa Easy Whipping till önskad konsistens.
  5. Servera våfflorna varma med en klick vispad Easy Whipping och sylt eller färska bär.

Hitta fler recept!

Sök olika recept på typ och läsa populära recept.