Våra medarbetare

På Valio har varje medarbetare sin unika berättelse. Vad de motiveras av och möjligheten till ständig utveckling är avgörande för vår framgång. Här är några exempel på drivna och nyfikna medarbetare som berättar om hur det är att arbete inom Valio Sverige.

 • Simon Karlsson, Customer Development Manager

  "För mig ligger samarbete varmt om hjärtat. Valio sätter vi:et i främsta ledet och man är duktig på att arbeta tvärfunktionellt."

  Läs mer
 • Linda Munkhammar, Category Business Manager

  "Vi vågar vara först med nya produkter, vilket är roligt och modigt. Jag tror att det interna samarbetet fungerar så väl eftersom alla i projekten har tillit till varandra och tar ansvar över sina egna delar. Ansvar är dessutom min favorit bland Valios värderingar eftersom jag tycker det genomsyrar allt vi gör. "

  Läs mer
 • Frida Malmqvist, Category Business Manager

  "Det finns så mycket i vår kultur som speglar att Valio värdesätter sina medarbetares mentala och fysiska välmående – från höga friskvårdsbidrag till flexibla arbetsformer."

  Läs mer
 • "På Valio vinner vi tillsammans"

  På Valios soldränkta takterrass tar Simon Karlsson och Linda Munkhammar en kaffepaus mellan möten. Här på det hybrida kontoret arbetar drygt 40 personer – men just denna fredag jobbar många av kollegorna hemifrån.

  Läs mer