Bakning
Baka med smör
Smör är en fantastisk mejeriprodukt som ger struktur, förhöjer smak och ger en härlig krämighet åt bakverk. Med sin höga fetthalt och – hör och häpna – smöriga konsistens är smör det som gör kakor krispiga, bröd saftiga och pajskal smuliga. Smör har en diskret smak som man kanske inte tänker på när den är där, men det märks ofta när ett bakverk saknar smör.
6 h 40 min
Halloncheesecake
1 h 40 min
Silviakaka
6 h 25 min
Drottningbakelse
1 h
Blåbärspaj
55 min
Enkla mockarutor
40 min
Kolakladdkaka
55 min
Extra knäckig laktosfri smulpaj
30 min
Laktosfria muffins
42 min
Karl XV kringla
40 min
Mandelkubb
2 h 5 min
Kanelsnäckor
2 h 5 min
Laktosfria citronbiskvier i långpanna
55 min
Äppelpaj med vaniljsås
12 min
Hallongrottor
30 min
Chokladboll
23 min